Lunch & diner
Gerechten met een grote G
Bij Fréline geniet je ‘s middags en op weekendavonden van een pure en verfijnde brasseriekeuken. Smaakvolle klassiekers en nieuwe, verrassende combinaties, bereid met pure, verse ingrediënten en de grootste zorg en liefde, om jong en oud te laten smikkelen en smullen.
Onze vaste kaart vullen we geregeld aan met seizoensgerechten en diverse suggesties.
“Bij groepen vanaf 15 personen vragen wij om onze lunch of keuzemenu te nemen"
Gelieve ons tijdig te verwittigen indien u met minder personen aanwezig zal zijn.

Onze menu's
Keuzemenu Fréline
3 GANGEN € 58,00
4 GANGEN € 62,00 (+ tussengerecht)
KEUZE VOORGERECHTEN
*Asperges à la Flamande
*Verse garnaalkroketten
*Carpaccio van Grand Cru rund met tapenade van tomaat
*Aspergeskroketten met serranoham
TUSSENGERECHT
*Gegrilde gamba's met huisbereide tartaar
KEUZE HOOFDGERECHTEN
*Ijslandse kabeljauw, gegrilde asperges, witte wijnsaus en krieltjes
*Filet mignon, saus naar keuze en verse frietjes
*Frisse quinoasalade met gegrilde asperges en kruidenkaas
*Lamskroontje, portosaus, gegrilde asperges en kroketjes (+ € 5,00)
KEUZE UIT ONZE DESSERTKAART
Lunchmenu Fréline
Verkrijgbaar op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12u00 tot 14u00
Niet op zon- en feestdagen
Voorgerecht
Hoofdgerecht vlees of vis (+ € 1,00)
Dessert