Lunch & diner
Gerechten met een grote G
Bij Fréline geniet je ‘s middags en op weekendavonden van een pure en verfijnde brasseriekeuken. Smaakvolle klassiekers en nieuwe, verrassende combinaties, bereid met pure, verse ingrediënten en de grootste zorg en liefde, om jong en oud te laten smikkelen en smullen.
Onze vaste kaart vullen we geregeld aan met seizoensgerechten en diverse suggesties.
“Bij groepen vanaf 15 personen vragen wij om onze lunch of keuzemenu te nemen"
Gelieve ons tijdig te verwittigen indien u met minder personen aanwezig zal zijn, anders zijn wij genoodzaakt om een kost in te brengen van € 50.

Valentijn 2023
Valentijnmenu
Hapjes om te delen
**
Tartaar van skrei met groene appel
OF
Gegrild buikspek met koolsalade
**
Garnaalsoepje met Armagnac
**
Gegrilde kalfslende, dragonsaus, seizoensgarnituur en aardappelgratin
OF
Lenghaas, gebakken prei en beukenzwam, aardappelpuree en hollandaisesaus
**
Valentijnsdessert
Te verkrijgen vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 februari
3 gangen zonder soep € 60,00 per persoon
4 gangen met soep € 65,00 per persoon
Onze menu's
Keuzemenu Fréline
3 GANGEN € 58,00
4 GANGEN € 62,00 (+ tussengerecht)
KEUZE VOORGERECHTEN
*Brandade van wijting met beurre blanc
*Verse garnaalkroketten
*Carpaccio van Grand Cru rund met ganzenlever
*Vegetarische parmezaan kroketjes
TUSSENGERECHT
*Sorbet van peer met Poire William
KEUZE HOOFDGERECHTEN
*Ibericohaasje "Solomillo" gratin van zoete aardappel en picklenaise
*Lenghaas uit de Noordzee, gebakken prei en beukenzwam, aardappelpuree en hollandaisesaus
*Dunne lende "Aberdeen Angus" saus naar keuze
*Ravioli met ricotta, spinazie en een kruidige tomatensaus
KEUZE UIT ONZE DESSERTKAART
Lunchmenu Fréline
Verkrijgbaar op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12u00 tot 14u00
Niet op zon- en feestdagen
Voorgerecht
Hoofdgerecht vlees of vis (+ € 1,00)
Dessert