Lunch & diner

Gerechten met een grote G

Bij Fréline geniet je ‘s middags en op weekendavonden van een pure en verfijnde brasseriekeuken. Smaakvolle klassiekers en nieuwe, verrassende combinaties, bereid met pure, verse ingrediënten en de grootste zorg en liefde, om jong en oud te laten smikkelen en smullen. 

Onze vaste kaart vullen we geregeld aan met seizoensgerechten en diverse suggesties.

“Bij groepen vanaf 15 personen vragen wij om onze lunch of keuzemenu te nemen"

Gelieve ons tijdig te verwittigen indien u met minder personen aanwezig zal zijn, anders zijn wij genoodzaakt om een kost in te brengen van € 50.

Woe-zon 12u-14u Lunch & à la carte
Vrij-zon 18u-22u Diner à la carte
Life is a combination of magic and good food.
Life is a combination of magic and good food.

Valentijn 2023

Valentijnmenu

€60,00/ 65,00

Hapjes om te delen

** 

Tartaar van skrei met groene appel

OF 

Gegrild buikspek met koolsalade 

**

Garnaalsoepje met Armagnac 

**

Gegrilde kalfslende, dragonsaus, seizoensgarnituur en aardappelgratin

OF 

Lenghaas, gebakken prei en beukenzwam, aardappelpuree en hollandaisesaus

** 

Valentijnsdessert 

 

Te verkrijgen vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 februari

3 gangen zonder soep € 60,00 per persoon 

4 gangen met soep € 65,00 per persoon

Onze menu's

Keuzemenu Fréline

3 GANGEN € 58,00

4 GANGEN € 62,00 (+ tussengerecht)

KEUZE VOORGERECHTEN

*Brandade van wijting met beurre blanc

*Verse garnaalkroketten

*Carpaccio van Grand Cru rund met ganzenlever

*Vegetarische parmezaan kroketjes

 

TUSSENGERECHT

*Sorbet van peer met Poire William

 

KEUZE HOOFDGERECHTEN

*Ibericohaasje "Solomillo" gratin van zoete aardappel en picklenaise

*Lenghaas uit de Noordzee, gebakken prei en beukenzwam, aardappelpuree en hollandaisesaus

*Dunne lende "Aberdeen Angus" saus naar keuze

*Ravioli met ricotta, spinazie en een kruidige tomatensaus 

 

KEUZE UIT ONZE DESSERTKAART

Lunchmenu Fréline

€20,50

Verkrijgbaar op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12u00 tot 14u00

Niet op zon- en feestdagen

Voorgerecht

Hoofdgerecht vlees of vis (+ € 1,00)

Dessert

Lunch & diner à la carte
Gefrituurde visreepjes met tartaar
Huisbereide kipnuggets met dipsaus
Ibericoplankje
Ambachtelijke kroketjes
Vegi kroketjes
Carpaccio van Grand Cru rund met ganache van ganzenlever
Verse garnaalkroketten met grijze garnalen 2st.
Gamba’s in lookboter
Filet mignon "Wit blauw"
Gamba's in de look
Sliptongen, huisbereide tartaar
Vegan curry met falafel
Filet mignon (150gr)
Huisbereide fishsticks met verse frietjes
Garnaalkroketje
Kaaskroketje
Huisbereide kipnuggets
Applecrumble met vanille ijs
Tiramisu met speculoos
Dame blanche
Coupe caramel
Duo van sorbet
Coupe kolonel
Brandade van wijting "beurre blanc"
Vegetarische parmezaan kroketjes
Lenghaas, gebakken prei en beukenzwam, aardappelpuree en hollandaisesaus
Ibericohaasje "Solomillo" gratin van zoete aardappel en picklenaise
Dunne lende "Aberdeen Angus" saus naar keuze
Hazerug "Harlekijn"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunch & diner Fréline
Lunch & diner Fréline
Lunch & Diner Fréline
Lunch & diner Fréline
Lunch & diner Fréline
Lunch & diner Fréline
Lunch & diner Fréline
Lunch & diner Fréline