Menukaart
Gerechten met een grote G
Weeklunch
Voorgerecht + Hoofdgerecht € 25
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert € 29
Verkrijgbaar van woensdag tot en met zaterdag van 12u tot 14u.
Niet op zon- en feestdagen.
Bij wijzigingen van de lunch kan er een supplement aangerekend worden.
Woe-zon
12u-14u
Lunch & à la carte
Vrij-zon
18u30-21u
Diner à la carte
Life is a combination of magic and good food.
Menu's
KEUZE MENU
€60
VOORGERECHTEN
- Garnaalkroketten
- Carpaccio / West-Vlaams rood / truffelmayonaise
Toast Champignons
HOOFDGERECHTEN
- Kabeljauwhaas / sauce Carmen / aardappelpuree
- Oude Belgische melkkoe / dunne lende / Holstein
- Canneloni van knolselder / crème van hazelnoot / amandelkroket
DESSERTS
- Applecrumble / vanille ijs
- Creatie van Calamansi
- Dame blanche
- Irish / italian / french koffie
Wildmenu
€70
VOORGERECHTEN
- Risotto / coquille / zwarte pens
- Tartelette / pickles / pulled porc
HOOFDGERECHTEN
- Filet van hertenkalf / wilde pepersaus / aardappelkroket
- Stoofpotje van Everzwijn / aardappelkroket
DESSERTS
- Applecrumble / vanille ijs
- Creatie van Calamansi
- Dame blanche
- Irish / Italian / Frenchkoffie