Menukaart
Gerechten met een grote G
Bij Fréline geniet je ‘s middags en op weekendavonden van een pure, verfijnde keuken met heerlijke wijnen. Smaakvolle klassiekers en nieuwe, verrassende combinaties, bereid met pure, verse ingrediënten en de grootste zorg en liefde, om jong en oud te laten smikkelen en smullen.
Lunchmenu verkrijgbaar van woensdag tot en met zaterdag.
Niet op zon- en feestdagen
Voorgerecht / Hoofdgerecht / Dessert € 24,5 p.p.
Bij wijzigingen van de menu kan er een supplement aangerekend worden.
Vanaf 10 personen serveren wij uitsluitend onze keuze - of lunchmenu.
Keuze menu € 60
VOORGERECHTEN
* Rundscarpaccio / Black Angus Grand Cru / tapenade van tomaat
* Kroketjes van iberico / aioli mayonaise
* Carpaccio Saveur tomaat / handgepelde garnalen
HOOFDGERECHTEN
* Heek / graanmosterdsaus / krielaardappel / seizoensgroenten
* Chateaubriand / Limousin / saus naar keuze
* Medaglioni / tomaat / burrata / saus van tomaat
* Rib-eye / Berugi / saus naar keuze / + € 7
DESSERTS
* Irish/ Italian/ French koffie
* Dame blanche
* Chocoladebrownie / kers / ijs van kersen
* Coupe Fréline
à la carte
Voorgerechten
*Verse garnaalkroketten
*Rundscarpaccio / Black Angus Grand Cru / tomaat van tapenade
*Kroketjes van iberico / aioli mayonaise
*Carpaccio Saveur tomaat / handgepelde garnalen
à la carte
Hoofdgerechten
*Sliptongen / 2 of 3 stuks
*Heek / graanmosterd / krielaardappelen / seizoensgroenten
*Gegrilde gamba's / huisbereide tartaar
*Chateaubriand / Limousin / frisse salade
*Filet pur / Meatier / frisse salade
*Rib-eye / "Berg" / Frisse salade
*Rundstartaar / handgesneden / Meatier
*Huisbereide vol-au-vent / bladerdeeg van "De Bakkerie" (Deluxe versie met kalfszwezeriken)
*Medaglioni / tomaat / burrata / saus van tomaat