Menukaart

Gerechten met een grote G

Weeklunch

Voorgerecht + Hoofdgerecht € 25 

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert € 29 

Verkrijgbaar van woensdag tot en met zaterdag van 12u tot 14u. 

Niet op zon- en feestdagen. 

 

Bij wijzigingen van de lunch kan er een supplement aangerekend worden. 

Woe-zon 12u-14u Lunch & à la carte
Vrij-zon 18u30-21u Diner à la carte
Life is a combination of magic and good food.
...
à la carte
•Huisbereide visreepjes
•Ambachtelijke kroketjes
•Gegrilde witte pens
•"FFC" Fréline fried chickentenders
• Charcuterieplankje
•Verse garnaalkroketten
•Bouchot mosselen "Tom Kha Kai"
•Meloen met "Hespe" op z'n Fréline's
•Wagyu carpaccio
•Burrata / gegrilde perzik
•Tomaat garnaal
•Sliptongen / frisse salade
•Schelvishaas / salsa verde / citroenpuree
•Filet pûr / Meatier
•Wexford Prime / dunne lende
•Hereford / Rib-eye
•Huisbereide vol-au-vent
•Huisbereide vol-au-vent Deluxe
•Steak tartaar / Limousin / handgesneden
•Gegrilde courgette / pecorino
•Tomaat garnaal
•Dame blanche
•Huisbereide rijstpap / gelei van mango
•Coupe caramel
•Huisbereide crème brûlée
•Café Glacé
Filet mignon
Huisbereide fishsticks
Verse garnaalkroket 1st. / 2st.
Huisbereide vol-au-vent
Winter
.....
Buikspek
Pens
Asperges
..

Menu's

KEUZE MENU

€60

VOORGERECHTEN

• Bouchot mosselen "Tom Kha Kai"

• Garnaalkroketten

• Meloen met "Hespe" Op z'n Féline's

• Burrata / gegrilde perzik / basilicum

HOOFDGERECHTEN

• Schelvishaas / salsa verde / citroenpuree

• Wexford Prime / dunne lende / frisse salade 

• Courgette / pecorino / beukenzwammen

• Hereford / Rib-eye / frisse salade + € 8

DESSERTS

• Huisbereide crème brûlée 

• Suggestiedessert 

• Dame blanche 

• Irish / italian / french koffie