Menukaart

Gerechten met een grote G

Weeklunch

Voorgerecht + Hoofdgerecht € 25 

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert € 29 

Verkrijgbaar van woensdag tot en met zaterdag van 12u tot 14u. 

Niet op zon- en feestdagen. 

 

Bij wijzigingen van de lunch kan er een supplement aangerekend worden. 

Woe-zon 12u-14u Lunch & à la carte
Vrij-zon 18u30-21u Diner à la carte
Life is a combination of magic and good food.
...
à la carte
•Huisbereide visreepjes
•Ambachtelijke kroketjes
•Gegrilde witte pens
•"FFC" Fréline fried chickentenders
•Verse garnaalkroketten
•Bouchot mosselen "Tom Kha Kai"
•Asperges op z'n Vlaams
•Wagyu carpaccio
•Asperges / gerookte zalm
•Sliptongen / frisse salade
•Tonijn / sambal / noedels
•Filet pûr / Meatier
•Black Angus / rib-eye
•Huisbereide vol-au-vent
•Huisbereide vol-au-vent Deluxe
•Asperges à la Flamande
•Asperges gerookte zalm
•Courgette / pecorino
•Steak Tartaar / Limousin
•Tomaat handgepelde grijze garnalen
•Dame blanche
•Vanille / witte chocolade / rood fruit
•Coupe caramel
•Huisbereide crème brûlée
•Café Glacé
Winter
.....
Buikspek
Pens
Asperges
..

Menu's

KEUZE MENU

€60

VOORGERECHTEN

• Bouchot mosselen "Tom Kha Kai"

• Garnaalkroketjes 

• Wagyu carpaccio 

• Asperges op z'n Vlaams 

HOOFDGERECHTEN

• Tonijn / gegrild / sambal / noedels

• Simmental / dunne lende / frisse salade 

• Courgette / pecorino / beukenzwammen

• Black Angus / Rib-eye / frisse salade + € 7

DESSERTS

• Huisbereide crème brûlée 

• Vanille / witte chocolade / rood fruit 

• Dame blanche 

• Irish / italian / french koffie