Menukaart
Gerechten met een grote G
Bij Fréline geniet je ‘s middags en op weekendavonden van een pure, verfijnde keuken met heerlijke wijnen. Smaakvolle klassiekers en nieuwe, verrassende combinaties, bereid met pure, verse ingrediënten en de grootste zorg en liefde, om jong en oud te laten smikkelen en smullen.
Onze vaste kaart vullen we geregeld aan met seizoensgerechten en diverse suggesties.
Vanaf 10 personen serveren wij enkel onze lunch- of keuzemenu
Lunchmenu Fréline
Dagverse lunchmenu verkrijgbaar van woensdag tot en met zaterdag van 12u tot 14u
Niet op Zon- en feestdagen
Voorgerecht /Hoofdgerecht / Dessert
€ 24,50 p.p.
Bij wijzigingen van de menu kan er een supplement aangerekend worden
Menu Fréline
KEUZE MENU FRÉLINE
KEUZE VOORGERECHTEN
- Carpaccio van kalf / Vitello tonato dressing
- Verse garnaalkroketten
- Carpaccio / rode biet / feta
- Asperges op z'n Vlaams
TUSSENGERECHT
-Sorbet van bloedsinaas / Sang de Pascual likeur
KEUZE HOOFDGERECHTEN
- Lamsfilet / portosaus / seizoensgroenten / aardappelgratin
- Gegrilde tonijn / choronsaus / duo van asperges / frietjes
- Frisse quinoasalade / gegrilde asperges / kruidenkaas
- Dunne lende / Black Agnus / saus naar keuze (+ € 7)
KEUZE DESSERT
- Huisbereide applecrumble
- Dame blanche
- Huisbereide chocolademousse
- Irishkoffie
"beschikbaar van woensdag tot en met zondag"
à la carte
Voorgerechten
*Verse garnaalkroketten
*Carpaccio Grand Cru rund / truffel mayonaise
*Asperges op z'n Vlaams
*Asperges / gerookte zalm / espuma van mousselinesaus
*Carpaccio / rode biet / feta
*Carpaccio van kalf / Vitello tonato dressing
à la carte
Hoofdgerechten
*Sliptongen / 2 of 3 stuks
*Gegrilde tonijn / Choronsaus / duo van asperges / frietjes
*Asperges op z'n Vlaams / krieltjes
*Asperges / gerookte zalm / espuma van mousselinesaus / krieltjes
*Filet mignon / Wit-blauw / frisse salade
*Filet pur / Meatier / frisse salade
*Black Angus / dunne lende / frisse salade
*Lamsfilet / portosaus / seizoensgroenten / aardappelgratin
*Huisbereide vol-au-vent / bladerdeeg van "De Bakkerie"
*Vol-au-vent "Deluxe" met zwezeriken
*Frisse quinoasalade / gegrilde asperges / kruidenkaas